Korvien rei’itys

Korvien rei´itykset tehdään korkeatasoisella Studex Medical System Ear Piercing -menetelmällä.
Laitteen korut ovat valmiiksi asennettuina steriiliin kasettiin jolloin rei´ittäminen tällä menetelmällä on erittäin hygieenistä.
Rei´ityskorvakorua tulee käyttää reiän koko parantumisajan eli noin kuusi viikkoa.
Jos korvakoru vaihdetaan ennen kuin reikä on täysin parantunut, kasvaa infektioiden ja allergisten reaktioiden riski. Tämän vuoksi on tärkeää, että korvakorut sekä tuntuvat että näyttävät hyvältä.
Kaikki Studex -korvakorut on suunniteltu siten, että ne ovat mahdollisimman miellyttäviä käyttää. Rei´ityskorujen yksityskohtiin on panostettu, jotta korvakorut ovat miellyttävät käyttää ja jotta reikä paranisi parhaalla mahdollisella tavalla ilman ongelmia. Sen vuoksi rei´ityskorut ovat pieniä ja kevyitä.

Korvakorun alapuoli on pyöristetty, jotta juuri tehtyyn reikään pääsee ilmaa. Väreinä hienostuneet ja hillityt kulta, hopea ja löytyy myös värikkäitä kivellisiä malleja.
Korvakorun kärjen suojaaminen on pieni yksityiskohta, jolla on kuitenkin suuri merkitys. Suojauksen ansioista korvakoru ei ärsytä herkkää ihoa korvan takana.
Korvien rei´ityskorut on valmistettu kirurgin teräksestä, jota turvallisena ja allergisoimattomana materiaalina voidaan suositella kaikille, myös pienille lapsille ja herkkäihoisille

Kotihoito-ohjeet:

  • Rei´ityskorvakoruja käytetään 6 viikkoa rei´ityksen jälkeen.Kosketa korviasi vain puhtain käsin.
  • Rei´ityskorvakoruja ei saa poistaa puhdistuksen ajaksi. Puhdista ensimmäisen viikon ajan korvalehdet päivittäin mukanasi saadulla puhditus aineella. Puhdista korvanlehti molemmin puolin.
  • Ollessasi suihkussa voit samalla pestä korvalehdet saippualla ja juoksevalla vedellä. Huuhtele huolellisesti ja kuivaa hyvin.
  • Voit myös saippuan ja veden asemasta käyttää suihkun jälkeen desinfiointiainetta.
  • Kun tuore reikä on parantunut, vaihdetaan korviin tavalliset ohuella tapilla olevat korvakorut. Suosittelen aluksi käytettävän kultaisia tai hopeisia korvakoruja. Vasta myöhemmin muita materiaaleja.
  • Rei´ityskorvakoruja ei tule käyttää ollenkaan paranemisjakson jälkeen. ( Jos laitat rei´ityskorvakorun takaisin muutaman viikon jälkeen, kun olet jo käyttänyt normaalia ohuella tapilla oleva korvakorua, saattaa rei´ityskoru repiä reiän uudelleen rikki. )